Hirdetés
Szociális alapú pályázatok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Felhívjuk figyelmetek, hogy érvényes pályázathoz szeptember 1. 23:59 -ig le kell adnotok rendszeres szociális ösztöndíj, és költségtérítés csökkentése pályázataitokat a szoc.sc.bme.hu oldalon.

Áramszünet miatt sajnos szerver leállás történt, így előfordulhat, hogy jelenleg nem jelenik meg az oldal. A probléma megoldásán dolgoznak, figyeljétek folyamatosan, remélhetőleg hamarosan újra elérhető lesz a rendszer.

Szeptember 1-től indul a szociális ösztöndíj pályázathoz tartozó dokumentumok személyes bemutatása. Az elsődleges bírálás szeptember 1-től 14-éig tart, utána csak hiánypótló bemutatásra van lehetőség szeptember 22-éig.
14-e után csak indokolt esetben jöhettek első bírálásra! 

A bemutatás helye a TTK HK iroda, a Kármán Tódor Kollégium 013-as szobája. A kollégiumi költözés ideje alatt korlátozott a vendégfogadás, ezért 5-éig csak kollégista hallgatók pályázatait tudjuk elbírálni.

Időpontra jelentkezni a BME ESZR honlapján tudok, legkésőbb mindig az időpontot megelőző nap délig.

A szükséges igazolások rendjét és a TJSZ 2. számú mellékletét a Letöltések menüpont alatt találjátok.
 
Tornatermi Teremigénylés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Kedves Hallgatók, Sportbarátok!

Röviden összefoglaltuk számotokra a fontosabb tudnivalókat a 2015/16-os tanév őszi félévére vonatkozó tornaterem igénylésről. Az 1. számú mellékletet itt találjátok. Kérjük, olvassátok el figyelmesen, ha ezután is lenne még kérdésetek a terembérléssel kapcsolatban, forduljatok bátran az EHK sportfelelőséhez, Molnár Lászlóhoz a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címen. 
A bérlési igényeket az alábbi linken keresztül lehet leadni, a határidő szeptember 2. (szerda) 09:59! 
 
Módosul a Kollégiumi Bentlakási Megállapodás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Kedves kollégisták!

Mostantól a kollégiumi beköltözéskor kitöltendő Kollégiumi Bentlakási Megállapodásban nyilatkoznotok kell a szobatársatok vendégfogadásához történő hozzájárulásotokról. Kérünk titeket, hogy a megállapodás kitöltése előtt beszéljétek meg ezt a kérdést a szobatársatokkal.
 
KTK előzetes szobabeosztás, költözési irányelvek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

Sziasztok!

Elkészült a Kármán Tódor Kollégium őszi félévre szóló előzetes szobabeosztása. A kérdéseiteket és a kéréseiteket a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címre küldhetitek.
 
A költözési irányelveket itt találjátok.
 
AIT kurzusok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
A korábbi félévekhez hasonlóan a 2015/16-os tanév 1. félévében is jelentkezhetnek a TTK hallgatói az Aquincum Institute of Technology kurzusaira. A részvétel ingyenes.
A részletekről itt olvashattok bővebben.
 
MISZISZ Kari Kapcsolattartó pályázat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Felhívjuk a figyelmetek rá, hogy kiírásra került a MISZISZ következő féléves Kari Kapcsolattartó pozíciójára vonatkozó pályázata.
Karonként egy helyre lehet pályázni, a nyertes a munkájáért rendszeres, havi nettó 15000 Ft-os alapbért és teljesítményarányos bónuszt kap.
A pályázat leadási határideje 2015. augusztus 23.
 
Kollégiumi férőhelyek - előzetes eredmény PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Sziasztok!
 
A 2015/16-os őszi féléves kollégiumi férőhely pályázat előzetes, nem hivatalos eredményeit itt találjátok. Rajtunk kívül álló, egyetemi szintű adatszolgáltatási problémák miatt a hivatalos eredményekre még várni kell. Köszönjük a türelmetek.
Megkérjük a jelentkező MSc-s gólyákat, hogy a szobabeosztás elkészítéséhez szükséges igényeiket írják meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. 
 
Rendszeres szociális ösztöndíj és alaptámogatás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Sziasztok!
 
Elindult a BME ESZR pályázat igénylési és leadási felülete, az https://szoc.sc.bme.hu/ oldalon.
Bejelentkezve a Pályázatok menüpont alatt lehet új igénylést elindítani, majd a pályázatot a leadásig az Igényléseim menüpont alatt lehet szerkeszteni. 
A beszerzendő dokumentumokat a Letöltések menüpont alatt a szükséges igazolások rendje tartalmazza. A pontrendszer, ami alapján a bírálás történik a TJSZ 2. számú mellékletében található.
Ne feledjétek, hogy érvényes pályázathoz az igénylést Leadva státuszba kell állítani legkésőbb szeptemben 1-ig.
A pályázattal kapcsolatos bármilyen kérdéssel írjatok bátran a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 60