Hirdetés
Mentor pályázatok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

Sziasztok!

A mentor és vezető mentor pályázat itt érhető el:

A leadási határidő 2015. július 3. déli 12 óra.

 
Gólyatábori szervező pályázat határidő PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

Sziasztok!

A gólyatábori szervező, patrónus és segítő pályázat határidejét június 26. éjfélre módosítottuk. Tehát péntekig még adhattok le pályázatot ezen a formon.

A jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseiteket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre küldhetitek.

 
Kollégiumi szobabeosztás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

Sziasztok!

A TTK nyári kollégiumi szobabeosztása itt érhető el.

 
Kollégiumi költözési irányelvek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
A Kármán Tódor Kollégium 2015 nyári költözési irányelveit az alábbi linkeken olvashatjátok:

Ha a szobádban maradsz
Ha beköltözöl
Ha átköltözöl
Ha kiköltözöl

A teljes költözési irányelvet itt érhetitek el.
 
Iskolaszövetkezet kérdőív PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Sziasztok!

Töltsétek ki ezt a kérdőívet és nyerjetek EFOTT hetijegyet!
A kérdőív az iskolaszövetkezetekkel kapcsolatos hallgatói véleményeket hivatott feltérképezni.
A kérdéssor kitöltése teljesen anonim és önkéntes. Összességében 8-10 percet vesz igénybe. Csak abban az esetben kezdjétek el a kitöltést, ha jelen pillanatban felsőoktatásban vesztek részt.

A kitöltés határideje: 2015. június 28.
 
Oktatás Hallgatói Véleményezése PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

Sziasztok!

Az OHV ebben a félévben már elérhető a Neptunban. Kérünk titeket, hogy töltsétek ki.

Köszönjük!

 
Nyelvi teszt BME nyelvi kurzusokhoz PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Angolul, vagy franciául tanulnál, de bizonytalan vagy melyik nyelvi kurzust válaszd? Töltsd ki a BME Idegennyelvi Központ online tesztjét, és a választ találsz a kérdésedre!

 
Kreatív pályázat a jövő közlekedéséről PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva ismét meghirdeti egyéni, családi és csoportos kreatív pályázatát. Az alkotások az idei évi Európai Mobilitási Hét témájához kapcsolódva a közlekedési módok helyes megválasztásának üzenetét közvetítik majd. A pályamunkák a jövő közlekedését ábrázolva valós vagy elképzelt lehetőségeket mutatnak be a közlekedési eszközök kombinálására, a felesleges egyéni autóhasználat kiváltására egyéb közlekedési módokkal.

A három kategóriában (rajz, fotó, szabadon választott technika) külön díjazzák hét csoport (óvodás, alsó és felső tagozatos általános iskolás, 14-18 éves, fiatal felnőtt, családi és csoportos alkotások) legjobbjait. A környezetbarát eszközök és anyagok felhasználásával készült művek az elbírálásnál előnyben részesülnek.

A hagyományos pályázatot évről évre növekvő érdeklődés mellett rendezik meg a minisztériumok, tavaly több mint 2100 pályamunka érkezett az ország minden részéből és a határokon túlról is. A pályázatokat 2015. június 30-ig kell postára adni a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium „Európai Mobilitási Hét” pályázat 1440 Budapest, Pf. 1. címre vagy elektronikus úton beküldeni az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mailre.

A legjobban sikerült művek alkotóit kerékpárral, rollerrel, a csoportos alkotások fődíjasait program alapú nyereményekkel jutalmazzák. A szeptemberi Európai Mobilitási Hétre tervezett eredményhirdetésen és díjátadón további értékes különdíjak is gazdára találnak.

A részletes pályázati felhívás letölthető innen.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 58