Hirdetés

Egyetemi Napok

HK hétvége jelentkezés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Sziasztok!
 
Közeleg a tavasz, és így megújul a HK is! A közelgő áprilisi Hallgatói Képviselő választások előtt, április 1. és 3. között HK hétvégét szervezünk, melyre sok szeretettel várunk minden olyan TTK-s hallgatót, aki szeretne tenni a Karért, a társaiért és gondolkozik azon, hogy indul a következő HK választásokon.
 
A Hétvégén érdekes előadásokon, programokon és beszélgetésekben vehettek részt, melyeknek célja, hogy megismerhessétek az egyetem működését, a HK szerepét és azt, hogy miként lehet ehhez csatlakozni.
 
A HK tvégén való részvétel - az utazási költséget leszámítva - ingyenes.
 
Jelentkezni ezen az űrlapon lehet március 9. 23:59-ig.
 
ZH-ütemtervek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Sziasztok!
 
Itt találhatóak a Matematika és a Fizika BSc erre a félévre vonatkozó ZH-ütemtervei.
 
Tanulmányi ösztöndíj pályázat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

Sziasztok!

A tavaszi félévre vonatkozó tanulmányi ösztöndíj pályázat eredményeit itt tekinthetitek meg.

Kérdésekkel a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címhez fordulhattok.

 
Tanulmányi ösztöndíj kiosztási elvek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

Kedves Hallgatók!

Elfogadták a 2016 őszi féléves tanulmányi ösztöndíj pályázat kiosztásának elveit. Az MSc elsőéves hallgatók ebben az ösztöndíjban 6000-10000 Ft köszötti összeggel lesznek jutalmazva havonta, amit a 45 pontos felvételi elbeszélgetésen szerzet pontszámok alapján oszt ki a HK, majd ezen felül további tanulmányi ösztöndíj kiegészítő ösztöndíjra pályázhatnak a félév elején, amihez az oklevél eredményével lehet pályázni. (A TVSZ 22. §-ban szereplő átlaggal.)

 
A Kar Kiváló Oktatója díj szavazás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Sziasztok!
 
A TTK Kari Tanácsa a HK javaslata alapján minden évben kiosztja a Kar Kiváló Oktatója díjat. Ehhez a korábbiakban megszokott módon a Ti javaslataitokat várjuk. Jelöljetek olyan TTK-s oktatókat (akár doktoranduszokat is), akik kiemelkedően jó órákat tartanak, vagy különösen odafigyelnek a hallgatók igényeire. Minden hallgató három oktatót jelölhet legfeljebb, prioritással. A név mellett néhány mondatos indoklást is kérünk! Jelöléseiteket írjátok meg a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címre, február 19. 23:59-ig.
 
Ismerd meg a HK-t rendezvénysorozat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Kedves hallgatók!
 
Amennyiben érdekel a HK munkája, szeretnél informálódni a kar szervezeti felépítéséről, vagy kérdésed van, várunk sok szeretettel az Ismerd meg a HK-t című rendezvénysorozatunkon, melynek keretein belül HK-sok előadásait hallgathatod meg, beszélgethetsz velük.
Az első alkalom február 24-én 18:00-kor lesz, amin a HK tevékenységeiről kaphattok áttekintést, megtudhatjátok, hogy milyen jutalmazásban részesülnek a HK-sok és meghallgathatjátok Rácz Tamás előadását, melyben az Egyetem különböző szervezeteinek a vezetőségét ismerhetitek meg.
Ha szeretnétek indulni a tavaszi képviselő választáson, külön ajánljuk a részvételt.
 
Jegyzetírói pályázat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Sziasztok!
 
jegyzetírói pályázat kiírásra került. Ha az előző félévben készítettél igényes jegyzetet, küldd el nekünk és gazdagon megjutalmazunk!
A pályázat leadási határideje 2016 február 15. 23:59. Kérünk Titeket, legyetek figyelemmel a szűkös határidőre.
 
KTK előzetes szobabeosztás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

Kedves kollégisták!

 

Elkészült a Kármán Tódor Kollégium előzetes szobabeosztása.

Észrevételeket, kérdéseket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre írhattok.

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Oldal 11 / 77