2007/2008 2.félév Költözések és további információk
Hirdetés

Egyetemi Napok

Költözések és további információk
2008. február 08. péntek, 01:00

A GMF közleménye:

Minden tavalyi kollégistának, aki február 5-ig nem költözött ki, be kell fizetnie a februári kollégiumi díjat. Aki legkésőbb február 11-én kiköltözik, annak visszatérítik a befizetett kollégiumi díj felét.

A Góliát Hotelt február 10-én vasárnap el kell hagyni.

Amennyiben valaki később akar beköltözni, mint február 15-e, kérjük jelezze a HK-nak.

A költözés pontos menetéről itt olvashattok, illetve az érintetteket telefonon is értesítjük.

Ki-, át- és beköltözések:

 

Azok a kollégisták, akik tavaszi félévre nem kaptak helyet, 11-én kiköltözhetnek. Azok a kollégisták, akik következő félévre is helyet kaptak, 12-én, 13-án a Martosban és a Wignerben 9 és 3 között felkeresve a gondnoki irodát sort keríthet a beköltözésre.A Terminusz este 7ig fogadja a hallgatókat.Az új beköltözők leghamarabb február 15-én foglalhatják el a félévre kapott helyüket

Góliátból

Aki tovább nem maradnak kollégisták, azoknak vasárnap el kell hagyni a kollégiumot. Akik következő félévre is kapott kollégiumot, annak szervezetten próbáljuk segíteni az átköltözést. Ennek menete: este 7-re le kell hordani a szoba tartalmát. Rendelkezésre áll majd egy szállító eszköz, mely csak a felszerelést átszállítja egyik kollégiumból a másikba.

Terminusz:  Délután 5-re össze kell pakolni a felszerelést, mert ekkor át kell menni a Terminuszba regisztrálni- Gyurcsek András, új hallgató gondnok átvezeti a Terminuszos hallgatókat, itt a hallgatók nagy valószínűséggel csak ideiglenes helyre tudnak majd beköltözni. Hétfőn Andris vezénylésével mindenki elfoglalhatja majd a helyét. Egyéni költözésre szombattól van mód. De akkor ideiglenes helyen kell tölteni két napot.

Martos: A Vegyész hallgatókkal együtt átvonulnak a Martosba. Egyéni költözésre van lehetőség, de csak ebben az időben. (Ami azt jelenti, hogy amikor a többiek megérkeznek a Góliátból.)

Wigner: Ugyanúgy mint a Martosos hallgatóknál. Azzal a különbséggel, hogy lehet hogy a Martosból kézzel kell átcipelni a holmit a Wignerbe.

Bármi probléma esetén hívjátok Petényi Franciskát (30/325-3925)


 

LAST_UPDATED2