Hallgatói Képviselet Elérhetőségek
Hirdetés

Egyetemi Napok

Elérhetőségek

 

A HK Irodája a Kármán Tódor Kollégiumban, a 013-es szobában található (földszinti folyosó).
Az üléseket a szorgalmi időszakban keddenként 19.00-tól tartjuk, azok nyíltak, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Címe:
1111 Budapest, Irinyi J. u. 9-11.
Kármán Tódor Kollégium 013

Tel: 06-20-435-2482 

Fogadóóra:

Szorgalmi időszakban és vizsgaidőszakban hétfőnként 19:00-tól
Nyáron előzetes, e-mailben történő egyeztetés alapján

Elnöki fogadóóra:

Előzetes, e-mailben történő egyeztetés alapján 

 

 


Levelezőlisták:

Hallgatói Képviselet levelezési listája: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . Ide írhattok bármilyen általános hallgatói kérdéseitekkel, problémáitokkal kapcsolatban.

Kollégiumi Bizottság (KB) listája: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . A kollégiummal kapcsolatos kérdéseitekkel ide fordulhattok.

Szociális Bizottság (SZB) listája: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . Szociális ügyekkel kapcsolatos kérdéseitek esetén ide fordulhattok.

Oktatási Bizottság (OB) listája: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . Oktatással kapcsolatos kérdéseitek esetén ide fordulhattok.

Pályázati Bizottság (PB) listája: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . A TTK-s pályázatokkal kapcsolatos kérdéseitek esetén ide fordulhattok, illetve pályázataitokat ide küldhetitek be.

Rendezvényszervező Bizottság (RB) listája: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . A TTK-n szervezett rendezvényekkel kapcsolatos kérdéseitek esetén ide fordulhattok.

PR Bizottság (PRB) listája: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . A TTK-s PR-ral kapcsolatos kérdéseitek esetén ide fordulhattok.

Közéleti lista: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. . Közélettel kapcsolatos kérdéseitek esetén ide fordulhattok.

A fenti levelezési listák zártak, de az ide küldött levelek az adminisztrátor engedélye után eljutnak hozzánk.