Hírek Aktuális
Hirdetés

Egyetemi Napok

Módosul a Kollégiumi Bentlakási Megállapodás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Kedves kollégisták!

Mostantól a kollégiumi beköltözéskor kitöltendő Kollégiumi Bentlakási Megállapodásban nyilatkoznotok kell a szobatársatok vendégfogadásához történő hozzájárulásotokról. Kérünk titeket, hogy a megállapodás kitöltése előtt beszéljétek meg ezt a kérdést a szobatársatokkal.
 
KTK előzetes szobabeosztás, költözési irányelvek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

Sziasztok!

Elkészült a Kármán Tódor Kollégium őszi félévre szóló előzetes szobabeosztása. A kérdéseiteket és a kéréseiteket a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címre küldhetitek.
 
A költözési irányelveket itt találjátok.
 
AIT kurzusok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
A korábbi félévekhez hasonlóan a 2015/16-os tanév 1. félévében is jelentkezhetnek a TTK hallgatói az Aquincum Institute of Technology kurzusaira. A részvétel ingyenes.
A részletekről itt olvashattok bővebben.
 
MISZISZ Kari Kapcsolattartó pályázat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Felhívjuk a figyelmetek rá, hogy kiírásra került a MISZISZ következő féléves Kari Kapcsolattartó pozíciójára vonatkozó pályázata.
Karonként egy helyre lehet pályázni, a nyertes a munkájáért rendszeres, havi nettó 15000 Ft-os alapbért és teljesítményarányos bónuszt kap.
A pályázat leadási határideje 2015. augusztus 23.
 
Kollégiumi férőhelyek - előzetes eredmény PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Sziasztok!
 
A 2015/16-os őszi féléves kollégiumi férőhely pályázat előzetes, nem hivatalos eredményeit itt találjátok. Rajtunk kívül álló, egyetemi szintű adatszolgáltatási problémák miatt a hivatalos eredményekre még várni kell. Köszönjük a türelmetek.
Megkérjük a jelentkező MSc-s gólyákat, hogy a szobabeosztás elkészítéséhez szükséges igényeiket írják meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. 
 
Rendszeres szociális ösztöndíj és alaptámogatás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Sziasztok!
 
Elindult a BME ESZR pályázat igénylési és leadási felülete, az https://szoc.sc.bme.hu/ oldalon.
Bejelentkezve a Pályázatok menüpont alatt lehet új igénylést elindítani, majd a pályázatot a leadásig az Igényléseim menüpont alatt lehet szerkeszteni. 
A beszerzendő dokumentumokat a Letöltések menüpont alatt a szükséges igazolások rendje tartalmazza. A pontrendszer, ami alapján a bírálás történik a TJSZ 2. számú mellékletében található.
Ne feledjétek, hogy érvényes pályázathoz az igénylést Leadva státuszba kell állítani legkésőbb szeptemben 1-ig.
A pályázattal kapcsolatos bármilyen kérdéssel írjatok bátran a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.
 
Pályázat szociális alapú költségtérítés mérséklésére PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Kedves hallgatók!
 
Lehetőségetek van az ESZR-ben szociális pályázatot leadni külön szociális alapon igényelt költségtérítés mérséklésére. 
Ezt a https://szoc.sc.bme.hu/ oldal, Pályázatok menüpontja alatt tudjátok elindítani.
További kérdésekkel írjatok bártan a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.
 
Pikkász gólyaszám PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

Sziasztok!

Sajnos a Pikkász idei gólyaszámának a tördelését nem sikerült a szerkesztőségnek időben elvégezni, így nem tudjuk a cikkeket a már megszokott pompában tálalni Nektek. Mivel azonban a cikkek így nyersen is fogyaszthatóak, szerényen egy drive mappában kínáljuk őket a tisztelt olvasóközönségnek.

Íme.

Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért.

 
Nemzeti tehetség program - ösztöndíj PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Kedves hallgatók!
 
Felhívjuk a figyelmeteket erre az ösztöndíjra. A pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma írta ki, célja a kiemelkedően tehetséges fiatalok támogatása. Pályázni 8 és 35 éves kor között lehet.
 
Szociális ösztöndíjak PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Sziasztok!
 
A 2015/2016/1 félévre vonatkozó Rendszeres szociális ösztöndíj és az Alaptámogatás pályázat kiírása, a TJSZ 2. számú melléklete, és a szükséges igazolásokat részletező dokumentum már megtalálható az BME Egységes Szociális Rendszerében.
 
Mentor pályázatok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

Sziasztok!

A mentor és vezető mentor pályázat itt érhető el:

A leadási határidő 2015. július 3. déli 12 óra.

 
Gólyatábori szervező pályázat határidő PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

Sziasztok!

A gólyatábori szervező, patrónus és segítő pályázat határidejét június 26. éjfélre módosítottuk. Tehát péntekig még adhattok le pályázatot ezen a formon.

A jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseiteket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre küldhetitek.

 
Kollégiumi szobabeosztás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

Sziasztok!

A TTK nyári kollégiumi szobabeosztása itt érhető el.

 
Kollégiumi költözési irányelvek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
A Kármán Tódor Kollégium 2015 nyári költözési irányelveit az alábbi linkeken olvashatjátok:

Ha a szobádban maradsz
Ha beköltözöl
Ha átköltözöl
Ha kiköltözöl

A teljes költözési irányelvet itt érhetitek el.
 
Iskolaszövetkezet kérdőív PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Sziasztok!

Töltsétek ki ezt a kérdőívet és nyerjetek EFOTT hetijegyet!
A kérdőív az iskolaszövetkezetekkel kapcsolatos hallgatói véleményeket hivatott feltérképezni.
A kérdéssor kitöltése teljesen anonim és önkéntes. Összességében 8-10 percet vesz igénybe. Csak abban az esetben kezdjétek el a kitöltést, ha jelen pillanatban felsőoktatásban vesztek részt.

A kitöltés határideje: 2015. június 28.
 
Oktatás Hallgatói Véleményezése PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

Sziasztok!

Az OHV ebben a félévben már elérhető a Neptunban. Kérünk titeket, hogy töltsétek ki.

Köszönjük!

 
Nyelvi teszt BME nyelvi kurzusokhoz PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Angolul, vagy franciául tanulnál, de bizonytalan vagy melyik nyelvi kurzust válaszd? Töltsd ki a BME Idegennyelvi Központ online tesztjét, és a választ találsz a kérdésedre!

 
Kreatív pályázat a jövő közlekedéséről PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva ismét meghirdeti egyéni, családi és csoportos kreatív pályázatát. Az alkotások az idei évi Európai Mobilitási Hét témájához kapcsolódva a közlekedési módok helyes megválasztásának üzenetét közvetítik majd. A pályamunkák a jövő közlekedését ábrázolva valós vagy elképzelt lehetőségeket mutatnak be a közlekedési eszközök kombinálására, a felesleges egyéni autóhasználat kiváltására egyéb közlekedési módokkal.

A három kategóriában (rajz, fotó, szabadon választott technika) külön díjazzák hét csoport (óvodás, alsó és felső tagozatos általános iskolás, 14-18 éves, fiatal felnőtt, családi és csoportos alkotások) legjobbjait. A környezetbarát eszközök és anyagok felhasználásával készült művek az elbírálásnál előnyben részesülnek.

A hagyományos pályázatot évről évre növekvő érdeklődés mellett rendezik meg a minisztériumok, tavaly több mint 2100 pályamunka érkezett az ország minden részéből és a határokon túlról is. A pályázatokat 2015. június 30-ig kell postára adni a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium „Európai Mobilitási Hét” pályázat 1440 Budapest, Pf. 1. címre vagy elektronikus úton beküldeni az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mailre.

A legjobban sikerült művek alkotóit kerékpárral, rollerrel, a csoportos alkotások fődíjasait program alapú nyereményekkel jutalmazzák. A szeptemberi Európai Mobilitási Hétre tervezett eredményhirdetésen és díjátadón további értékes különdíjak is gazdára találnak.

A részletes pályázati felhívás letölthető innen.

 
Kollégiumi kérdőív PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Kedves kollégisták!
 
Megkérünk titeket, hogy amennyiben rá tudtok szánni 10 percet, töltsétek ki ezt a kérdőívet.
Köszönjük!
 
 
Köztársasági ösztöndíj pályázat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Novák Balu   
Kedves hallgatók!
 
A 2015/2016 tanévre vonatkozó köztársasági ösztöndíj pályázati kiírás elérhető ezen az oldalon. A pályázatot elektronikus formában 2015. július 5. 24:00-ig lehet benyújtani, a Neptunon keresztül, a 904. számú kérvény leadásával.
 
 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 8 / 28