Gólyahajó
Írta: Administrator   

Kedves Gólyák!


A Gólyatáborral megkezdődött egyetemi pályafutásotok, amelynek következő állomása a Gólyahajó. Az Építő, a Gépész, a Vegyész, a Közlek és a Természettudományi Kar összefogott, hogy egy felejthetetlen élményt nyújtson nektek a regisztrációs héten. Gyertek és bulizzatok a Gólyahajón az újonnan szerzett barátaitokkal Budapest elképesztő látképére! 

Külsős is részt vehet a rendezvényen, nyugodtan hozzátok el barátotokat, barátnőtöket. A hajó létszáma véges, így mi sem tudunk korlátlan helyet biztosítani nektek. Siessetek a jegyvásárlással, nehogy lemaradjatok! ;)

※※※※※※※※※※
22:00 – Kapunyitás
23:00 – Hajóindulás
00:30 – Hajó kikötés
04:00 – Kapuzárás
※※※※※※※※※※
Jegyárak:
Elővételes: 2 000 Ft.-
Helyszíni: 2 500 Ft.-
※※※※※※※※※※

Facebook esemény
Jegyvásárlás

 
Gólyatábor
Írta: Administrator   
Kedves Gólyák! 

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a gólyatáborunkat, amely 2017.08.09-12. között kerül megrendezésre Balatonlellén, a BME Ifjúsági Táborban. Részvételi díj: 22000 Ft, amely magába foglalja a szállást, étkezést, italfogyasztást, és a programokon való részvételt. 
Jelentkezni és befizetni augusztus 5. éjfélig lehet a bmejegy.hu  oldalon, ahol egy rövid bemutatkozást kell írnod, és jelezned, hogy szeretnél-e velünk utazni a táborba. 
A közös utazáshoz 2017.08.09. 7:30-kor gyülekezünk a kelenföldi vasútállomás aluljárójában, a 3. vágány feljárójánál. A vonatjegyvásárlás egyénileg történik. A többiekkel 10:45-kor találkozunk a balatonlellei vasútállomáson. 

Amit mindenképpen hozzatok magatokkal: 
  • Az aláírt nyilatkozatot.
  • A kitöltött előfeladatsort.
  • Egy hideg, zöld üveges sört
  • Egy már nem használt plüssállatot, jótékony célra.
  • Fürdőruhát. Mivel a tábor közvetlenül a Balaton mellett van, nem árt, ha esetleg többet is hozol.
  • Játszóruhát. Olyan ruhákat hozz, amit nem sajnálsz, ha véletlenül vizes, sáros, koszos lesz.
  • Ha pályáztál kollégiumi férőhelyre, akkor a szkennelt igazolások eredetijét.

 

Kérdés esetén írj a  Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezd a JavaScript használatát  címre, vagy keress minket bátran telefonon ezen a számon: 20/435-2482. További fontos információkat kollégiumi férőhellyel vagy szociális ösztöndíjjal kapcsolatban a Gólyahonlapon, BSc-s gólyacsoportban , vagy a Hallgatói Képviselet Facebook oldalán találsz.
 
BME TTK Gólyatábor 2017
Írta: Administrator   

Először is szeretnénk sokadikként gratulálni a sikeres felvételidhez a BME TTK-ra.

Az idei gólyatábor időpontja: 2017. augusztus 09-12.

Használd ki a lehetőséget, nem érdemes lemaradnod egyetemista életed első és egyik legfontosabb eseményéről! Hogy miért nem?  Ez az egyik legfelhőtlenebb, legboldogabb 3 nap eddigi egyetemi életed során. A mai napig előfordul, hogy előszedem a képeket és végignézem őket csak azért, hogy jobb kedvem legyen. Amellett hogy sok infót kaptok, tökéletes alkalom a leendő csoporttársakkal és felsőbbévesekkel való kötetlen összeismerkedésre, és egyáltalán ez egyetlen olyan alkalom, amikor úgy töltheted együtt az időt a többi TTK-sal bulizva, hogy még nem lebeg a fejetek felett az egyetem "súlya".

Az egyik legfontosabb: Gólyatábor nélkül is el lehet végezni az egyetemet, és lehet diplomát szerezni: DE NEM ÉRDEMES!

 

Az előfeladatsorokat itt találod.

A gólyatábori nyilatkozatot itt találod. 

Ezeket hozd magaddal a gólyatáborba kitöltve.

 

Jelentkezni regisztráció után a http://www.bmejegy.hu/ honlapon lehet.

Kérlek a regisztrációkor majd feltétlenül adjátok meg a mobilos elérhetőségeteket is, hogy probléma esetén minél hamarabb kapcsolatba tudjunk veletek lépni!

A tábor díja 22 000 Ft , amelynek befizetését semmiképpen se halaszd az utolsó pillanatra, utald át minél előbb!!

Jelentkezési határidő és a tábor befizetésének határideje: 2017. augusztus 5. 23:59.

 

 

 
További cikkeink...